Моят дом е моята крепост, казваме ние, той е нашето тайно място, далеч от всички дразнители на околния свят. Затова той трябва да отговоря на нашия темперамент и усещане за спокойствие. А при всеки един от нас усещането за уют и стил е различно. Един по-различен поглед са и луксозните дизайнерски мебели на Mobili D’Italia, предлагащи една много широка гама от възможности – от класицизъм до постмодернизъм, стилови взаимствания на всички архитектурни епохи до днес.Различните стилове в областта на обзавеждането се преплитат един с друг и преминават границите на времето. Италианската мебел е с луксозна тапицерия, удобни спални, разнообразие от тонове и материали… От топлия цвят на дива череша, махагон или амаранта – все екзотични дървесини – до златните апликации стил рококо, които са истински бижута, прикрепени към фронта на мебелите.

Бутиковата мебел е като произведение на изкуството. Но едновременно със своето изящество, тя предлага на своя собственик уникалността, вложена в нея. Всеки детайл е добре премислен и майсторски изработен по традиции, предавани от столетия. Mobili D’Italia продължават естетически и морални ценности на древността, съчетавайки ги с най-модерните техники на XXI век, като по този начин дава възможност на модерния дом да се докосне до лукса и изяществото на Лувъра..

Ако това са Вашите мебели, можете с успех да ги имате в дома си, но нашия горещ съвет е: знайте, че за подобен тип мебели, ще са ви необходими високи и много просторни стаи в дома.Още публикации в блога: