asia-vintage

Asia Vintage e най-новата дизайнерска разработка на италианската компания  Tecnocucina .

Tecnocucina е динамичен италиански производител на кухни, който се концентрира в производството на дизайнерски, модерни и традиционни кухни с различни национални мотиви. Философията на компанията може да се обобщи в само една дума: гъвкавост. Tecnocucina е в действителност считана за най-гъвкавия производител и дизайнер на кухни в Европа. Дизайнът е без ограничение и най-вече всяка кухня може да бъде персонализирана чак до най-малкия детайл. Tecnocucina дизайн никога не отива в търсене на ненужни виртуозни ефекти, а напълно отразява реалните потребности на съвременния потребител.

Asia Vintage
Винтидж е прилагателно, което описва качествата и ценностите на даден обект, произведен в други времена.  Днес, обекти определени като „Винтидж“ се смятат за култови по културни и модни причини.

Азия модел е неподправена версия на кухненски бокс. Показаните в модела отворени пори с черна лакировка са засилени чрез открити елементи от природен череша, със специфичен гредоред гръб. Отличителна подробност, която дава силни характерни черти на дизайна.

Вижте също и:

Оставете коментар


*